Ayrıntılar

Toyota land cruiser prado için hava filtresi 17801-30040

US $ 1.2 - 5.2 / Adet
Min. Sipariş 50 Adet / Adet
Bağlantı Noktası: Guangzhou, Shenzhen
Tedarik Kabiliyeti: 10000 Adet / Adet başına Month hava filtresi 17801-30040
Ödeme Koşulları: T/T,Western Union
Ambalaj Detayı: nötr Ambalaj orijinal Ambalaj müşterinin isteğine göre
Teslimat Detayı: 3 gün
Hepsini Gör
Guangzhou Believing Trading Co., Ltd.
Çin (Anakara) | Üretici, Ticari Şirket, Dağıtıcı/Toptancı
Yanıt Süresi
<24h
Yanıt Oranı
77.3%
İşlem
5,000+
tedarikçinin yerel saati 22:22
MAĞAZAYI ZİYARET ET
Ürün Bilgileri
Ürün Adı: Toyota land cruiser prado için hava filtresi 17801-30040
Bağlantı Noktası: Guangzhou, Shenzhen
Tedarik Kabiliyeti: 10000 Adet / Adet başına Month hava filtresi 17801-30040
Ödeme Koşulları: T/T,Western Union
Ambalaj Detayı: nötr Ambalaj orijinal Ambalaj müşterinin isteğine göre
Teslimat Detayı: 3 gün

Hava filtresi 17801-30040 toyota

 

Filtre tipi:Hava filtresi 17801-30040
Malzeme:Yüksek kaliteli filtre kağıdı, kauçuk
Filtre boyutu:standart
Renk:yeşil
Ambalaj:nötr ambalaj veya özelleştirilmiş
Hava filtrasyon verimliliği:üzerinde 99.9%

 

 

Air filter 17801-30040

Air filter 17801-30040 

Air filter 17801-30040Air filter 17801-30040

Air filter 17801-30040

 

Biz esas deeling aşağıda hava filtreleri:

17801-2106017801-3702017801-3702117801-3801017801-31130 17801-31131

17801-1507017801-0203017801-3109017801-2801017.801-21.04017801-46050

17801-3008017801-3007017801-6103017.801-67.06017801-5801017801- 0c010

17801-3805017801-3805117801-2105017801-2303017801-3112017.801-28.030

17801-2005017801-3112017801-2004017801- 0d06017801-1702017801-11090

17801-4606017801-3502017801-3004017801-7406017.801-03.01017801-38030

17801-5102017801-3007017801-3008017.801-50.040vb

_____________________________________________________________________________

Yeni alıcı q&a

 

soru 1: ne guangzhou inanan ticaret işbirliği., ltd?

cevap: biz çince ticaret şirketi, iyi iş sanayi ürünleri. Profesyonel kalifiye hizmet 10 yıldan fazla.

 

soru 2: ne inanan sağlamak?

cevap: biz ağırlıklı anlaşma motor yağ filtresi, hava filtreleri, v- kemer, triger kayışı, yakıt filtreleri, frenler, bujileri, oksijen sensörleri ve hellip; vb.

 

soru 3: nasıl hizmet kalitesi?

cevap: 24 saat hızlı tepki. Hızlı teslimat hizmeti ödeme onay alındıktan sonra.

 

soru 4: sağlayabilir örnek?

cevap: evet, ürün örnekleri sıcak karşıladı. Sadece ödemek zorunda nakliye maliyeti için.

 

soru 5: gönderme tırnak talebi?

cevap: bize bildirin ürün #no. Veya kod. Ve miktarda her ürün.

 

soru 6: nedir moq( minimum sipariş miktarı)?

cevap: yok moq ürünlerimiz için, sipariş edebilirsiniz hatta 1 adet.

 

soru 7: ödeme nasıl?

cevap: biz Western Union kabul, t/t

 

soru 8: nasıl muayene ve ambalaj?

cevap: yapacağız önce kontrol ambalaj. Standart ihracat ambalaj.

 

soru 9: nasıl shippment?

cevap: biz teslimat hem hava ve deniz. EMS gibi, FedEx, ups, DHL, TNT, konteyner yük daha az, 20ft ve 40ft konteyner.

order 

 

lllşirket bilgilerilll

Lütfen bize bildirin ürünlerin bir ilgi var. Verecektir daha ürün detayları. Yapacağız iyi talebi karşılamak için.içtenlikle bekliyoruz sizinle işbirliği için.