Ayrıntılar

Iyi masaj masa, güzellik salonu mobilya, taşınabilir masaj tablo

US $ 53 - 65 / Adet
Min. Sipariş 1 Adet / Adet
Bağlantı Noktası: Shanghai
Tedarik Kabiliyeti: 12000 Adet / Adet başına Month Eğer örnek, sadece 7 gün bitirmek
Ödeme Koşulları: L/C,T/T
Ambalaj Detayı: Karton, 1piece/ctn
Teslimat Detayı: 30-35days
Hepsini Gör
Anji Better Furniture Co., Ltd.
Çin (Anakara) | Üretici, Ticari Şirket
Yanıt Süresi
<24h
Yanıt Oranı
84.1%
İşlem
--
tedarikçinin yerel saati 18:08
MAĞAZAYI ZİYARET ET
Ürün Bilgileri
Ürün Adı: Iyi masaj masa, güzellik salonu mobilya, taşınabilir masaj tablo
Bağlantı Noktası: Shanghai
Tedarik Kabiliyeti: 12000 Adet / Adet başına Month Eğer örnek, sadece 7 gün bitirmek
Ödeme Koşulları: L/C,T/T
Ambalaj Detayı: Karton, 1piece/ctn
Teslimat Detayı: 30-35days
ürün Açıklaması

 

 

3523-.jpg

 

ürün No: BM3523

boyut: L185 * W70cm

Aajustable yüksekliği: 61-83 cm

Net ağırlık: 16/18kgs

brüt ağırlık: 20/22 kgs

ağır yükleme: 500lbs

karton boyutu: 95.5*73*19 cm

masa üst çerçeve: parke

kapak malzeme: PVC/PU

çerçeve malzeme: seçilmiş yüksek kaliteli parke

dolgu malzemesi: yüksek yoğunluklu köpük sünger

bacaklar sistemi: yüksek parlak lake ile seçilmiş yüksek kaliteli kayın

 

 

 

aksesuarları

1) yukarıdaki fiyatlar karton ve aşağıdaki aksesuarları dahil (N0.3 ve NO. 4 sadece birini seçebilirsiniz)

 

1.jpg

NO 1: kafalık NO 2: armsupports NO 3: armsling NO 4: kol dayama NO. 5600 Dcarrying kılıf
2) Her yatak alüminyum ayarlanabilir kafalık çerçeve ile 2 dolar artacak. 

QQ20150420095314.jpg

3). Her yatak karışık renkler ile 1 dolar artacak.

4). Her yatak PU malzeme ile 4.5-5 dolar artacak.

5).her zaman yatak 1.5 dolar artacak bir santimetre tarafından köpük kalınlığı artar.

 

 

masaj Masa Mevcut renk:

 

PU Veya PVC, sevdim seçebilirsiniz, ve aşağıda popüler renk masaj masa.

02.jpg

masaj Masa Paketi:

seçtiğiniz için fark şekli masaj masa, sağ melek ve yuvarlak köşe var ve T masa ve Oval masa

.jpg

 

 

 

 

AAA

BBB

CCC

♦Wooden masaj gerçek fotoğrafları üreten

.jpg.jpg

 

ambalaj ve Nakliye
ambalaj karton, 1 adet/CTN!
teslim Detay:

 1.3-4 hafta sonra depozito aldı

2. Payment terim: T/T, L/C

 3. Port: shanghai veya Ningbo çin

♦ tüm masaj masaları Ambalaj Yolu, mümkün olduğunca iyi korumak için!

packing02.jpg

♦infer bir konteyner nakliye accurated miktar yük olabilir ve verimliliğini

.jpg 

 

 

bizim Hizmetleri

şirket tanıtımı ve avantajları

 1)Anji Daha Iyi Mobilya Co. Ltd olduğunuprofesyonel üreticisi masaj tablo, masaj koltuğu ve jimnastik mat.

 

2)biz üretim integrateing avantajı var tarafından ihracat içine kendi ihracat lisansı.

 

3)biz gelişmiş ekipmanları, profesyonel tasarımcılar, kıdemli iş yöneticileri en yüksek kalite ile müşterilerine sunmak için

 

4) ürünlerimiz modern, basit, zarif, ve dayanıklı. kaliteli ve rekabetçi fiyatlar ile, ürünlerimiz yurtiçinde ve yurtdışında müşterileri arasında karşıladı.

 

şirket Bilgileri

8.jpg

Anji Daha Iyi Mobilya Co, her zaman onun kadar yaşayan ltd slogan " kalite ilk, müşteri ilk ". Biz çabaları için yedek malzeme seçimi, ürün yapma ve kalite kontrol.

biz gelişmiş ekipmanları, profesyonel tasarımcılar, kıdemli iş yöneticileri, " hiçbir iyi, sadece daha iyi ", en kaliteli ürünleri ile müşterilerine sunmak için bizim aralıksız peşinde olduğunu.
ürünlerimiz modern, basit, zarif, ve dayanıklı. biz esas olarak Amerika Birleşik Devletleri ürünlerimizi ihraç, almanya, fransa, kanada, avustralya, ve Yeni Zelanda.

kaliteli ve rekabetçi fiyatlar ile, ürünlerimiz yurtiçinde ve yurtdışında müşterileri arasında karşıladı.

1. mobilya sektöründe fazla 10 yıllık deneyim

2. fazla 200 çalışanı profesyonel Ar-Ge personeli dahil

3. biz geçti CE belgesi.jpg

 

SSS

SSS:

(1)neden seçinfirmamız:

cevap:

1.doğrudan üretim ile fabrika rekabetçi fiyat ve kalite kontrol

2.profesyonel tavsiye etmek istediğiniz ürünleri satın yardımcı.

3.biz incelemek ve tüm ürünleri test sağlamak için dikkatle hiçbir hasar ve kayıp(biz profesyonel QC ekibi var, tüm süreçte sıkı kalite kontrol)

4.başarısı bizim işbirliği olabilir firmamız güvenilir ve dürüst ortağı için garantili.

 

(2)ürünler hakkında, ben bazı soru var:

1. Kalite Garanti Hakkında?

cevap:bizim Garanti süreleri masaj tablo çerçeve için 2 yıl olduğunu.

 

2.satın almadan önce muayene ilerleme hakkında?

cevap:masaj masa ihracat önce mal muayene gerekir.

 

3.masa yüksekliği ayarlanabilir olduğunu??

cevap:evet, ayarlanmasını ahşap masaj masa yaklaşık 24 cm olduğunu

ayarlanmasınıalüminyum masajmasa yaklaşık 26 cm olduğunu.

 

4.istikrarı masaj masa hakkında ne?

cevap:tablonun Maksimum ağırlık yükleme için en az 250 kg olduğunu.

 

5.zararlı malzeme içermiyor ftalatlar?(DEHP (di (2-ethylhexyl) ftalat), DBP (dibutyl ftalat), BBP (butil benzil ftalat), DiNP ((di (iso-nonyl) ftalat) DiDP ettik ((di (iso-desil) ftalat))

 

cevap:HAYıR, malzeme PVC (polivinil klorür) ve PU (manevra üretan) bu zararlı olmadan edilir ftalatlar.

 

6.malzemesi PU ve PVC yağa Dayanıklı ve su? 

cevap:evet, PU ve PVC yağ geçirmez ve su geçirmez vardır.

ürünlerin herhangi bir sorunuz varsa, doğrudan satıcı ile irtibata geçiniz ..

 

(3)fabrika hakkında ne's üretim kurşun zamanı:

cevap:İlk sipariş için bizim kurşun süresi yaklaşık 30 gün.

 

(4)aldığımda bizim satış sizden hiçbir cevap, yapılması sonraki nedir?

cevap: lütfenşenddoğrudan e-posta bizim satış sonrası servis. eğer aldığımız zamane-posta, bizcevapiçinde 8 am-6 pm her gün.

 

(5): adil hangi şirket genellikle yer alacak?

cevap:

1,Guangzhou Uluslararası Mobilya Fuarıgenellikle ortasından vadeli Mar

Mart sonuna ch

2, Thebahar Kanton Fuarıortasından vadeli Nisan Nisan sonuna.

3, Theşanghay Uluslararası Mobilya fuarıitibaren Eylül 12thEylül 15 içinthher yıl.

4, Thesonbahar Kanton Fuarıortasından vadeli sonuna Ekim.

çin'den dışında diğer fuarlar nedeniyle üzerinde haberdar edilecektir.

 

Continue in Alibaba.com App