Ayrıntılar

Kargo üç tekerlekli bisiklet çin/elektrikli üç tekerlekli kargo bisiklet satılık/Kargo Üç Tekerlekli Bisiklet

US $ 380 - 880 / Adet
Min. Sipariş 1 Adet / Adet
Bağlantı Noktası: SHANGHAI, LIANYUNGANG,QINGDAO
Tedarik Kabiliyeti: 1000 Adet / Adet başına Month
Ödeme Koşulları: L/C,T/T,Western Union
Ambalaj Detayı: yetişkin elektrikli üç tekerlekli bisiklet LCL: bisikletleri kalın hava kabarcığı film ve köpük ile paketlenir, daha sonra koymak hangi kutular içine çelik çerçeve ve kalın ahşap yapılır panel. FCL: kalın hava kabarcığı film ile sarılmış bisikletleri vardır, ve sonra nihayet içine yüklenen önce kalın karton kutu içine paketlenmiş konteyner.
Teslimat Detayı: biz depozito olsun sonra 10 gün içinde.
Hepsini Gör
Xuzhou Beiji Vehicle Co., Ltd.
Çin (Anakara) | Üretici, Ticari Şirket
Yanıt Süresi
<24h
Yanıt Oranı
97.9%
İşlem
420,000+
tedarikçinin yerel saati 18:17
MAĞAZAYI ZİYARET ET
Ürün Bilgileri
Ürün Adı: Kargo üç tekerlekli bisiklet çin/elektrikli üç tekerlekli kargo bisiklet satılık/Kargo Üç Tekerlekli Bisiklet
Bağlantı Noktası: SHANGHAI, LIANYUNGANG,QINGDAO
Tedarik Kabiliyeti: 1000 Adet / Adet başına Month
Ödeme Koşulları: L/C,T/T,Western Union
Ambalaj Detayı: yetişkin elektrikli üç tekerlekli bisiklet LCL: bisikletleri kalın hava kabarcığı film ve köpük ile paketlenir, daha sonra koymak hangi kutular içine çelik çerçeve ve kalın ahşap yapılır panel. FCL: kalın hava kabarcığı film ile sarılmış bisikletleri vardır, ve sonra nihayet içine yüklenen önce kalın karton kutu içine paketlenmiş konteyner.
Teslimat Detayı: biz depozito olsun sonra 10 gün içinde.
şirket Bilgileri

Xuzhou Beiji Araç Co,. Ltd.

Xuzhou Beiji Araç Co hareketlilik scooter ltd bir profesyonel üreticisi, yetişkin elektrikli üç tekerlekli bisiklet, kargo bisiklet, gıda bisiklet, elektrikli kaykay ve çocuk bisikleti.biz üreten hedefleyensatılık üç tekerlekli kargo bisikletwith sumsung pil 8fun motor

orada bazı foll üç tekerlekli bisiklet kargo bisiklet sayesinde gösterilen daha parametreler grafik, bu ötesinde bir şey için, eğer yardım için bize bekliyoruz.

hem elektrik modeli ve insan-güç modeli isteğe bağlıdır.


 

 

marka adıBeiji araç, yetişkin elektrikli üç tekerlekli bisiklet
paket boyutu (LCL)1700*900*340mm
brüt ağırlık70 kg (İnsan-güç modeli), 75 kg (elektrikli modeli)
Net ağırlık60 kg (İnsan-güç modeli), 65 kg (elektrikli modeli)
ön lastik boyutu20x2.125 "
arka lastik boyutu26x2.5 "
pil ve motorSumsung pil ve 8 eğlenceli motor
fren tipiV-fren, dics fren
bisiklet çerçeve malzemealüminyum alaşım
yükleme kapasitesi180 KG
kargokutuiç boyutu920x650x550mm

 

 

 

bizim Hizmetleri

 fotoğrafsosatılık f üç tekerlek kargo bisiklet

initpintu_.jpgcargo bike with people

 

satılık yüksek kaliteli kargo trike detaylar:



satılık gelişmiş ekipmanları ve becerili işçi kargo trike


cargo bike machine1.JPGcargo bike machine2.JPGcargo bike painting.JPG

The tozsuz boyama kabin mükemmel boyama işi yapacak!

satılık kargo trike için en iyi satış sonrası hizmeti

kalite fabrikamızda en önemli şey olarak tedavi edilir, ve bizim müşteri ile iş yapmak için her fırsatı beslemek.

biz yeterince uzun bir garanti sağlamak için bizim yetişkin elektrikli üç tekerlekli bisiklet, biz kesinlikle sorumlu garanti sırasında herhangi bir arıza için, ve tüm koşullarını satın alma dahil edilebilir sözleşme.

 

ambalaj ve Nakliye

 en iyi ambalaj malzemeleri içinkargo üç tekerlekli bisiklet
cargo bike package.jpg

biz dünyanın her yerinde gönderebilir, sürece satın almak istediğiniz! ve biz emin yapabilir yetişkin elektrikli üç tekerlekli bisiklet evinize yolda güvenli vardır! 

satılık hızlı kargo trike için teslim süresi

cargo bike stock.JPG

biz bol stok bisikletleri, böylece teslim süresi çok kısa!

SSS

hakkında SSSkargo üç tekerlekli bisiklet

1. Soru: şirket bir üretici veya bir ticaret şirketi Vardır?
cevap: biz üretici, ve ayrıca biz ihracat gelen bazı ürünler diğer kooperatif ortağı.

2. Soru: Ne ödeme terimini kabul ediyorsunuz?
cevap: Biz TT, Western Union, LC ve Nakit.

3. Soru: teslim süresi ne kadardır?
cevap: normal siparişler Için, biz mevduat aldıktan sonra biz 10 gün içinde gönderebilirsiniz. bu çok büyük bir sipariş varsa, teslim süresi biraz daha uzun olabilir.

4. Soru: özelleştirme kabul şirket Mu?
cevap: profesyonel bir üretici Olarak, biz özelleştirme hemen hemen her türlü yapabilirsiniz.

5. Soru: sertifikaları çeşit herhangi var Mı?
cevap: Biz got CE sertifikaları var, belgelendirme ve diğer türlü ihtiyacınız varsa, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen, biz denemek için mutluyuz herhangi türlü belgelendirme.
 
6. Soru: örnek siparişleri kabul şirket Yapar?
cevap: Evet, biz yapmak.

7. Soru: Ben senin fabrika ziyaret?
cevap: tabii ki! biz bizim profesyonel atölye etrafında size göstermek için hazır.

8. Soru: şirket Olduğunu hazır burcu benimle bir distribütör ülkem için?
cevap: Evet, biz yeterince iyi ise bunu düşünmek istiyorum.

herhangi bir sorunuz için ötesinde bu hakkında bizim yetişkin elektrikli üç tekerlekli bisiklet, daha fazla bilgi için benimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen!