Ayrıntılar

X-kuş Yeni stil Çin yetişkin iki tekerlek motorlu bisiklet elektrikli scooter yrd gaz motosiklet

US $ 510 - 600 / Birim
Min. Sipariş 1 Birim / Birimler
Bağlantı Noktası: NINGBO,SHANGHAI, LIANYUNGANG
Tedarik Kabiliyeti: 500 Birim / Birimler başına Month
Ödeme Koşulları: L/C,T/T,Western Union,MoneyGram
Ambalaj Detayı: yetişkin elektrikli motosiklet LCL: bisikletleri kalın hava kabarcığı film ve köpük ile paketlenir, daha sonra koymak hangi kutular içine çelik çerçeve ve kalın ahşap yapılır panel. FCL: kalın hava kabarcığı film ile sarılmış bisikletleri vardır, ve sonra nihayet içine yüklenen önce kalın karton kutu içine paketlenmiş konteyner.
Teslimat Detayı: biz depozito olsun sonra 15 gün içinde.
Hepsini Gör
Xuzhou Beiji Vehicle Co., Ltd.
Çin (Anakara) | Üretici, Ticari Şirket
Yanıt Süresi
<24h
Yanıt Oranı
88.7%
İşlem
350,000+
tedarikçinin yerel saati 06:38
MAĞAZAYI ZİYARET ET
Ürün Bilgileri
Ürün Adı: X-kuş Yeni stil Çin yetişkin iki tekerlek motorlu bisiklet elektrikli scooter yrd gaz motosiklet
Bağlantı Noktası: NINGBO,SHANGHAI, LIANYUNGANG
Tedarik Kabiliyeti: 500 Birim / Birimler başına Month
Ödeme Koşulları: L/C,T/T,Western Union,MoneyGram
Ambalaj Detayı: yetişkin elektrikli motosiklet LCL: bisikletleri kalın hava kabarcığı film ve köpük ile paketlenir, daha sonra koymak hangi kutular içine çelik çerçeve ve kalın ahşap yapılır panel. FCL: kalın hava kabarcığı film ile sarılmış bisikletleri vardır, ve sonra nihayet içine yüklenen önce kalın karton kutu içine paketlenmiş konteyner.
Teslimat Detayı: biz depozito olsun sonra 15 gün içinde.

Xuzhou Beiji Araç Co,. Ltd.

Xuzhou Beiji Araç Co ltd bir profesyonel üreticisi hareketlilik scooter, ucuz elektrikli scooter, kargo bisiklet, gıda bisiklet, elektrikli kaykay ve çocuk bisikleti.hedefliyoruz üreten dünyada iyi ucuz elektrikli scooter. biz dünyanın her yerinden müşterileri var ve iyi bir ün kazandı.

ürün Açıklaması

elektrikli scooter yetişkin içinözellikler:

aşağıdaki grafikte gösterilen bazı daha parametreler vardır, bu ötesinde bir şey için, eğer yardım için bize bekliyoruz.

hem elektrik modeli ve insan-güç modeli isteğe bağlıdır.

 

 

 

marka adıBeiji araç, ucuz elektrikli scooter
paket boyutu (LCL)1000*270*370mm
brüt ağırlık17 kg
Net ağırlık14.5 kg
ön lastik boyutu8 "
arka lastik boyutu6.25 "
pil ve motorSanyuan marka/Nadi marka
fren tipielektrik fren
bisiklet çerçeve malzemealüminyum alaşım
yükleme kapasitesi120 KG
Max hız20 km/saat

 

 

 

 

bizim Hizmetleri

 yetişkin scooter elektrikli fotoğrafları

scooter is foldable.png

IMG_3452.JPGIMG_3446.JPGIMG_3447.JPGIMG_3448.JPGIMG_3449.JPG

 

yüksek kalite ucuz elektrikli scooter detaylar
IMG_3460.JPGIMG_3462.JPGIMG_3466.JPG

gelişmiş ekipmanları ve usta işçiler için ucuz elektrikli scooter

new electric scooter.JPGcheap electric scooter.JPGelectric scooter.JPG

en iyi satış sonrası hizmeti için ucuz elektrikli scooter

kalite fabrikamızda en önemli şey olarak tedavi edilir, ve bizim müşteri ile iş yapmak için her fırsatı beslemek.

biz bizim ucuz elektrikli scooter için yeterince uzun bir garanti sağlamak, biz kesinlikle sorumlu garanti sırasında herhangi bir arıza için, ve tüm koşullarını satın alma dahil edilebilir sözleşme.

 

ambalaj ve Nakliye

 en ucuz elektrikli scooter için ambalaj malzemeleri

foldable electric scooter.JPG

biz dünyanın her yerinde gönderebilir, sürece satın almak istediğiniz! ve biz emin yapabilir ucuz elektrikli scooter evinize yolda güvenli vardır! 

hızlı teslim süresi için ucuz elektrikli scooter

biz bol stok bisikletleri, böylece teslim süresi çok kısa!

IMG_3529.JPG

SSS

ucuz elektrikli scooter hakkında SSS

1. Soru: şirket bir üretici veya bir ticaret şirketi Vardır?
cevap: biz üretici, ve ayrıca biz ihracat gelen bazı ürünler diğer kooperatif ortağı.

2. Soru: Ne ödeme terimini kabul ediyorsunuz?
cevap: Biz TT, Western Union, LC ve Nakit.

3. Soru: teslim süresi ne kadardır?
cevap: normal siparişler Için, biz mevduat aldıktan sonra biz 10 gün içinde gönderebilirsiniz. bu çok büyük bir sipariş varsa, teslim süresi biraz daha uzun olabilir.

4. Soru: özelleştirme kabul şirket Mu?
cevap: profesyonel bir üretici Olarak, biz özelleştirme hemen hemen her türlü yapabilirsiniz.

5. Soru: sertifikaları çeşit herhangi var Mı?
cevap: Biz got CE sertifikaları var, belgelendirme ve diğer türlü ihtiyacınız varsa, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen, biz denemek için mutluyuz herhangi türlü belgelendirme.
 
6. Soru: örnek siparişleri kabul şirket Yapar?
cevap: Evet, biz yapmak.

7. Soru: Ben senin fabrika ziyaret?
cevap: tabii ki! biz bizim profesyonel atölye etrafında size göstermek için hazır.

8. Soru: şirket Olduğunu hazır burcu benimle bir distribütör ülkem için?
cevap: Evet, biz yeterince iyi ise bunu düşünmek istiyorum.

herhangi bir sorunuz için bu ötesinde bizim ucuz elektrikli scooter hakkında, daha fazla bilgi için benimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen!

 cheap electric scooter.jpg

 

 

 

Continue in Alibaba.com App